2005

9 januari 2005 - Optreden W2

Het popkoor treedt op tijdens de Pop Quiz van W2 Concertzaal. Tevens verzorgt zij een quiz-medley. Het leukste moment is als we heel enthousiast gaan bewegen bij de begintonen van 'Fantasy'. Op het moment dat we zouden moeten inzetten, stopt de muziek en gaan de deelnemers aan de quiz naar de volgende vraag.

Lees meer: 9 januari 2005 - Optreden W2

december 2005 - met fakkels op de vesting

Ter gelegenheid van het evenement 's-Hertogenbosch Vestingstad van Europa 2005 wordt de grootste kerstster van Europa gevormd. De vestingomtrek van de Bossche binnenstad zal letterlijk op een bijzondere wijze door duizenden mensen in het licht worden gezet! Locatie: langs de gehele vesting 's-Hertogenbosch
(+/- 6 km). www.vestingstadvaneuropa.nl/

Het popkoor zorgt met haar optreden voor de nodige sfeer. De leden doen zelf ook mee bij het vormen van de kerstster.

16 juni 2005 - 3x3 = 5: 'n muzikale rondreis langs 5 continenten

Ongeduldig staan vele mensen te wachten tot de de Grote zaal van de Verkadefabriek open gaat. Omdat men nieuwsgierig is naar de show en omdat er gehoopt wordt dat het in de zaal wat koeler is. De deuren gaan open en het publiek zoekt een plaatsje. Als iedereen zit, zijn er geen lege plaatsen meer over. Uitverkocht dus!

En dan begint het optreden, of liever gezegd: de show. Die begint namelijk met een filmpje waarin op een zolder een geest uit een fles verschijnt en die drie wensen in vervulling zal laten gaan. En dan komt het koor op. Het eerste nummer wordt meteen lekker stevig aangezet. De verschillende soorten stemmen komen in dit nummer mooi naar voren.

 

Lees meer: 16 juni 2005 - 3x3 = 5: 'n muzikale rondreis langs 5 continenten