Informatie

Waar vind je ons

We repeteren in Sporthal De Maaspoort, Marathonloop 1 5235 AA 's-Hertogenbosch. Na de hoofdingang ga je naar rechts naar de grote sporthal. In de sporthal direct rechts de trap op.


Grotere kaart weergeven

KvK-nummer: 17138976

Repetities

Woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur repeteren we in een zaaltje in de Maaspoorthal in ’s-Hertogenbosch. Het complete repertoire moet natuurlijk wel ingestudeerd en bijgehouden worden. Daar gebruiken we meestal de speciale methode van MultiMixMusic voor. Alle leden hebben een bepaalde stem:

  • laag
  • laag-midden
  • hoog-midden
  • hoog
  • solo (je zingt dan solo met een groep)

Lees meer: Repetities

Eigen show

Al een aantal keren heeft Popkoor 3x3 een eigen show opgezet met daarin zang en dans en het nodige toneel dat alles tot één geheel smeed. Daarmee zorgen we voor een afwisselende middag of avond uit, met veel luister- maar ook kijk-plezier.

 

Onze vorige show was in juni 2012, waarin we onze liedjes verwerkt hadden in een sprookjesachtig verhaal, compleet met trollen, elfen, de heks van Sneeuwwitje, de keizer met zijn nieuwe kleren en 7 dwergen met een speciale rol.

Een eerdere show van 3x3 was op 22 november 2009, in de Speeldoos in Vught. Het was een spetterend optreden waarin we oud en nieuw repertoire zongen en waarbij visserskoor Ongestaagd een gastoptreden deed, we voor het eerst bij een aantal nummers zongen met een band en waarbij de 3x3-dansers weer paraat waren.